Erhvervscoaching​

STYRK DIN ARBEJDSGLÆDE OG motivation

Har du mod på at finde et nyt karrieremål? Eller kæmper du med at håndtere ændrede vilkår på arbejdspladsen?  Eller har du ingen arbejdsplads lige nu?

Erhvervscoaching er for dig, som enten ikke kan vente på forandringerne, har udfordringer med at håndtere dem, eller ved at der må være mere at komme efter arbejdsmæssigt end der hvor du er lige nu.

Det kan være, at dit arbejde:

  • Har ændret sig i indhold eller form, og du har behov for hjælp til at håndtere forandringerne
  • Giver dig symptomer på stress og spiser mere af dit privat- og familieliv, end du har lyst til at det skal
  • Ikke giver dig følelsen af at udnytte dit fulde potentiale og at du føler dig låst fast i din nuværende arbejdsfunktion

HVAD ER ERHVERVSCOACHING?​

Coaching er ikke terapi.

Det er en styret, nærværende dialog, som gør dig mere bevidst om dit eget potentiale og dine ressourcer, så du når dine mål.

Jeg hjælper dig med at se dine mål klart og finde sikkert derhen.

Uanset om der er tale om ændringer her og nu eller om langsigtede karrieremål og at opnå den bedste balance i din hverdag mens du arbejder dig derhen.​

Hverdagen æder os alle og tiden til at mærke efter og finde ind til det væsentlige, kan være svær at finde.

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du sikre, at du får mest muligt ud af dine faglige og personlige styrker og håndterer dine udfordringer på en konstruktiv, ærlig og effektiv måde.

Uden stress.​

ERHVERVSCOACHING FOR LEDERE​

Er du leder, og vil du gerne blive bedre til at motivere og lede dine ansatte og have større gennemslagskraft?

Eller handler din situation måske ikke kun om, at du har “lidt for mange” opgaver i øjeblikket? Måske om noget større og dybere, der knytter sig til din personlighed og dine erfaringer fra tidligere i dit privat- eller arbejdsliv?​

Ud over at du selv skal være velfungerende og have det godt som leder, så skal du også inspirere dine medarbejdere. I medgang og modgang.

Det er en stor mundfuld at gabe over. Jeg coacher dig gennem de rette, skarpe spørgsmål til at se dine udfordringer og løsningerne på dem klart. 

Min kognitive baggrund samt min mangeårige erfaring som bl.a. supervisor gør, at jeg desuden har værktøjerne til at hjælpe med at sætte spot på din optimering fra begge sider af bordet - dvs. også fra dine medarbejders vinkel. 

Kontakt mig her eller ring på 71758126, så hjælper jeg også dig.

Læs også gerne om det Personlige Lederskabsprogram "Pilgrim" her.

ERHVERVSCOACHING FOR EJERLEDERE OG IVÆRKSÆTTERE

Som ejerleder eller iværksætter har du mange bolde i luften.

Du skal måske:

  • Bygge virksomheden op alene
  • Jonglere balancen mellem privatliv og iværksætteri
  • Lede medarbejdere for første gang

Du er helt sikkert dybt kompetent til dét, du laver. Jeg vil gerne hjælpe dig med balancen imellem arbejde og fritid. Forståelse og værktøjer til at restituere og lade op - for derved at få dit fulde potentiale frem.  Du lægger i forvejen alt i det her - jeg lærer dig at kunne blive ved med at stå i det.

Den rette opstart sparer dig for mange af de bekymringstanker og søvnløse nætter, som mange ejerledere og iværksættere oplever; Som ejerleder satser man hele butikken og derfor er det også som et helt menneske, man er investeret. Og går det galt, går det rigtigt galt. ​ 

Med min mangeårige erfaring som kognitiv coach, terapeut, supervisor og oplægsholder, vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig til at undgå at sidde i stressfælden.

Jeg hører tit "Jamen, jeg kan jo lide hvad jeg laver, så er der jo ikke fare på færde!". 

Men såkaldt positiv stress er også stress. Den fælde kan jeg hjælpe dig med at undgå.

Lyt evt. en podcast om det at være selvstændig her

ERHVERVSCOACH I ODENSE OG OMEGN

​I et forløb med erhverscoaching hos mig har du adgang til den fulde værktøjskasse.

Jeg holder til i Odense C, men har gennem tiden også hjulpet mange klienter i blandt andet Ringe, Middelfart og omegn.

Dine sessioner med erhvervscoaching kan også afvikles online og jeg har med stor succes kunder fra hele landet - oftest via Zoom. Denne mulighed gør, at du sparer tid og energi på fremmøde - og du får, som hvis du var i klinikken, også små hjemmeopgaver. 

Læs om mine andre kunder her og kontakt mig på kontaktformularen her.​

dERFOR KAN JEG HJÆLPE DIG

Jeg har mere end 20 års arbejdserfaring fra både det private, det offentlige og det selvstændige erhvervsliv.

Min egen karrierevej har ledt mig gennem 3 større arbejdsfelter og ikke mindst min diplom i Uddannelses,- erhvervs- og karrierevejledning, koblet med min kognitive coachuddannelse, vil komme dig til gavn. 

Mit hovedfokus er optimering og trivsel - også gennem stressforebyggelse i virksomheden. 

Læs gerne om min baggrund her Hvem er jeg?  og tøv ikke med at tage kontakt.​

Hej Mette.

Jeg vil takke dig for din hjælp, du gav mig mod til at kigge andre veje og tro på mig selv igen. Og så har du hjulpet mig med at finde ro i mig selv. Jeg får også helt lyst til at dele med dig at jeg har fået den sødeste lille dreng. Jeg skal starte op på arbejde igen til december og jeg går allerede og glæder mig – ikke til at komme væk fra min lille guldklump – men til at komme tilbage til nogle fantastiske kollegaer, spændende opgaver og til at gøre det jeg uddannede mig til – hjælpe andre. Tænk at jeg også kan have det sådan omkring et arbejde – det er jo skønt! Tak fordi du er dig, og fordi din dør var åben den gang jeg havde brug for det. Det har hjulpet mig så meget i mit liv.

Kvindelig klient​

"Det er første gang at jeg ikke har kedet mig ved at være i coachingforløb. Jeg glæder mig til at komme og bobler af energi når jeg går, og snakker som et vandfald resten af dagen!"

Mandlig klient

"Du er super dygtig og engageret i dit arbejde og du bringer så meget glæde og gåpåmod frem i en. Bliv ved med at gør det du gør, der er mange mennesker der har/får glæde af dig. Det syntes jeg bare lige du skulle vide, et klap på skuldrene i din retning!"

Mandlig klient​

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 4.500 individuelle sessioner  

✓ 20+ års erfaring i professionel formidling

NEOMENIA

v. Mette Balslev​ Lorenzen

​Kognitiv psykoterapeut MPF

Mageløs 12, 2 tv

​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

mette@neomenia.dk

Mobil: 71 75 81 26​

CVR: 35916202​