Erhvervscoaching​

STYRK DIN ARBEJDSGLÆDE OG motivation

Har du mod på at finde et nyt karrieremål? Eller kæmper du med at håndtere ændrede vilkår på arbejdspladsen?  Eller har du ingen arbejdsplads lige nu?

Erhvervscoaching er for dig, som enten ikke kan vente på forandringerne, har udfordringer med at håndtere dem, eller ved at der må være mere at komme efter arbejdsmæssigt end der hvor du er lige nu.

Det kan være, at dit arbejde:

  • Har ændret sig i indhold eller form, og du har behov for hjælp til at håndtere forandringerne
  • Giver dig en fornemmelse af stress og spiser mere af dit privat- og familieliv, end du har lyst til at det skal
  • Ikke giver dig følelsen af at udnytte dit fulde potentiale og at du føler dig låst fast i din nuværende arbejdsfunktion

HVAD ER ERHVERVSCOACHING?​

Coaching er ikke terapi.

Det er en styret, nærværende dialog, som gør dig mere bevidst om dit eget potentiale og dine ressourcer, så du når dine mål.

Jeg hjælper dig med at se dine mål klart og finde sikkert derhen.

Uanset om der er tale om ændringer her og nu eller om langsigtede karrieremål og at opnå den bedste balance i din hverdag mens du arbejder dig derhen.​

Hverdagen æder os alle og tiden til at mærke efter og finde ind til det væsentlige, kan være svær at finde.

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du sikre, at du får mest muligt ud af dine faglige og personlige styrker og håndterer dine udfordringer på en konstruktiv, ærlig og effektiv måde.

Uden stress.​

ERHVERVSCOACHING FOR LEDERE​

Er du leder, og vil du gerne blive bedre til at motivere og lede dine ansatte og have større gennemslagskraft?

Er du presset på tid eller overblik? Eller handler din situation måske ikke kun om, at du har lidt for mange opgaver i øjeblikket? Måske om noget større og dybere, der knytter sig til din personlighed og dine erfaringer fra tidligere i dit privat- eller arbejdsliv?​

Ud over at du selv skal være velfungerende og have det godt som leder, så skal du også kunne inspirere dine medarbejdere fra et godt sted. I medgang og modgang.

Det er en stor mundfuld at gabe over. Jeg coacher dig gennem de rette, skarpe spørgsmål til at se både dine udfordringer, og løsningerne på dem, klart. 

Min kognitive baggrund samt min mangeårige erfaring som bl.a. supervisor gør, at jeg desuden har værktøjerne til at hjælpe med at sætte spot på din optimering fra begge sider af bordet - dvs. også fra dine medarbejders vinkel. 

Kontakt mig her eller ring på 71758126, så hjælper jeg også dig.

Læs også gerne Intuitionstræning her. 

ERHVERVSCOACHING FOR EJERLEDERE OG IVÆRKSÆTTERE

Som ejerleder eller iværksætter har du mange bolde i luften.

Du skal måske:

  • Bygge virksomheden op alene
  • Jonglere balancen mellem privatliv og iværksætteri
  • Lede medarbejdere for første gang

Du er helt sikkert dybt kompetent til dét, du laver. Jeg vil gerne hjælpe dig med balancen imellem arbejde og fritid. Forståelse og værktøjer til at restituere og lade op - for derved at få dit fulde potentiale frem.  Du lægger i forvejen alt i det her - jeg lærer dig at kunne blive ved med at stå i det.

Den rette opstart sparer dig for mange af de bekymringstanker og søvnløse nætter, som mange ejerledere og iværksættere oplever; Som ejerleder satser man hele butikken og derfor er det også som et helt menneske, man er investeret. Og går det galt, går det rigtigt galt. ​ 

Med min mangeårige erfaring som kognitiv coach, terapeut, supervisor og oplægsholder, vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig til at undgå at sidde i stressfælden.

Jeg hører tit "Jamen, jeg kan jo lide hvad jeg laver, så er der jo ikke fare på færde!". 

Men såkaldt positiv stress er også stress. Den fælde kan jeg hjælpe dig med at undgå.

Lyt evt. en podcast om det at være selvstændig her

HVAD FÅR DU UD AF EN COACHINGPROCES MED MIG?

Jeg hjælper dig med:

Klarhed: Gennem vores coaching-sessioner vil du opnå klarhed om dine mål, værdier og ønsker. Vi vil udforske dine styrker og udfordringer, hvilket hjælper dig med at få en dybere forståelse af dig selv og det, du virkelig ønsker.

Selvbevidsthed: Jeg vil guide dig til at videreudvikle din selvbevidsthed og en større forståelse af dine tanker, følelser og adfærd - essensen i den kognitive tilgang. Denne bevidsthed vil give dig mulighed for at træffe bevidste valg og tage kontrol over dine handlinger.

Målfastsættelse og handlingsplanlægning: Sammen vil vi sætte meningsfulde og opnåelige mål baseret på dine ønsker. Vi vil udvikle handlingsplaner, der opdeler dine mål i håndterbare trin, og sikrer fremskridt og fremdrift.

Overvinde udfordringer: Jeg vil støtte dig i at identificere og overvinde forhindringer og begrænsende overbevisninger, der måske holder dig tilbage. Vi vil udvikle strategier til at navigere gennem udfordringer og tilbageslag, hvilket hjælper dig med at opbygge endnu større styrke og vedholdenhed.

Kompetenceudvikling: Jeg vil give dig praktiske værktøjer, teknikker og ressourcer til at styrke dine personlige og professionelle færdigheder. Dette kan omfatte kommunikation, tidsstyring både privat og fagligt, beslutningstagning og problemløsning, blandt andre.

Ansvarlighed og støtte: Jeg vil holde dig ansvarlig for dine forpligtelser overfor dig selv i forløbet og give løbende støtte og opmuntring gennem hele din rejse. At have en betroet partner ved din side kan øge din motivation og hjælpe dig med at forblive fokuseret på at nå dine mål. Heraf også små hjemmeopgaver fra gang til gang, så processen støttes godt.

Vækst og transformation: Gennem coachingprocessen vil du opleve personlig vækst, øget selvfølelse, selvtillid og selvværd og en større følelse af "opfyldelse". Du vil udvikle de færdigheder og den tankegang, der er nødvendig for at overvinde udfordringer, omfavne forandring og skabe det liv, du ønsker.

Samlet set vil en coachingproces med mig give dig redskaber til at realisere dit potentiale, få adgang til dine indre ressourcer og foretage meningsfulde ændringer i dit liv. Sammen vil vi skabe en støttende og transformerende rejse, der er skræddersyet til dine unikke behov og ønsker.​

ERHVERVSCOACH I ODENSE OG OMEGN

​I et forløb med erhverscoaching hos mig har du adgang til den fulde værktøjskasse.

Jeg holder til i Odense C, men har gennem tiden også hjulpet mange klienter i blandt andet Ringe, Middelfart og omegn.

Dine sessioner med erhvervscoaching kan også afvikles online og jeg har med stor succes kunder fra hele landet - oftest via Zoom. Denne mulighed gør, at du sparer tid og energi på fremmøde - og du får, som hvis du var i klinikken, også små hjemmeopgaver. 

Læs om mine andre kunder her og kontakt mig på kontaktformularen her.​

dERFOR KAN JEG HJÆLPE DIG

Jeg har mere end 20 års arbejdserfaring fra både det private, det offentlige og det selvstændige erhvervsliv.

Min egen karrierevej har ledt mig gennem 3 større arbejdsfelter og ikke mindst min diplom i Uddannelses,- erhvervs- og karrierevejledning, koblet med min kognitive coachuddannelse, vil komme dig til gavn. 

Mit hovedfokus er optimering og trivsel - også gennem stressforebyggelse i virksomheden. 

Læs gerne om min baggrund her Om mig  og tøv ikke med at tage kontakt.​

Hej Mette.

Jeg vil takke dig for din hjælp, du gav mig mod til at kigge andre veje og tro på mig selv igen. Og så har du hjulpet mig med at finde ro i mig selv. Jeg får også helt lyst til at dele med dig at jeg har fået den sødeste lille dreng. Jeg skal starte op på arbejde igen til december og jeg går allerede og glæder mig – ikke til at komme væk fra min lille guldklump – men til at komme tilbage til nogle fantastiske kollegaer, spændende opgaver og til at gøre det jeg uddannede mig til – hjælpe andre. Tænk at jeg også kan have det sådan omkring et arbejde – det er jo skønt! Tak fordi du er dig, og fordi din dør var åben den gang jeg havde brug for det. Det har hjulpet mig så meget i mit liv.

Kvindelig klient​

"Det er første gang at jeg ikke har kedet mig ved at være i coachingforløb. Jeg glæder mig til at komme og bobler af energi når jeg går, og snakker som et vandfald resten af dagen!"

Mandlig klient

"Du er super dygtig og engageret i dit arbejde og du bringer så meget glæde og gåpåmod frem i en. Bliv ved med at gør det du gør, der er mange mennesker der har/får glæde af dig. Det syntes jeg bare lige du skulle vide, et klap på skuldrene i din retning!"

Mandlig klient​

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 6.000 individuelle sessioner  

✓ 24+ års erfaring i professionel formidling

NEOMENIA

v. Mette B.​ Lorenzen

​Kognitiv psykoterapeut MPF

Mageløs 12, 2 tv

​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

mette@neomenia.dk

Mobil: 71 75 81 26​

CVR: 35916202​