Supervision​

DU KAN KUN HJÆLPE ANDRE, HVIS DU SELV ER I BALANCE

Bilen sender vi regelmæssig til service, så den kører ordentligt. Tænderne også. Det samme bør vi gøre med os selv, når vi arbejder med mennesker.

Er du behandler, sundheds- eller socialfaglig medarbejder, psykolog, terapeut eller coach - så kender du alt til at ville sine klienter-borgere-kunder det allerbedste.

Desværre oplever jeg ofte stress og begyndende udbrændthed - også blandt psykologer, praktiserende læger og andre dygtige professionelle, som også sidder i stolen inde hos mig med stress. 

Mange bruger mig fordi jeg ikke har journalpligt og det derfor ikke kommer videre.

I den individuelle supervision gør jeg brug af min fulde værktøjskasse og mit fundament står på tredje bølge af kognitiv adfærdsterapi , hvorunder hører Compassion Focused Therapy, Mindfulness og Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Min kognitivt baserede varme tilgang hjælper dig med at forebygge stress og udbrændthed og min intuitive tilgang - den naturlige intelligens - hjælper dig til at få øje på nye måder at anskue din praksis og virke på - og finde vedvarende balance. 

Kontakt mig ved at sende mig en mail her eller ring på 71758126. Så drøfter vi, hvordan supervision kan hjælpe dig.​​ Læs anmeldelse af min stressbog her.

Mit hovedområde er personer, som arbejder med mennesker der ikke er i trivsel

For eksempel:​

​​

  • Sagsbehandlere
  • Misbrugsbehandlere
  • Vejledere og mentorer
  • Terapeuter og behandlere
  • Ansatte på uddannelsesinstitutioner
  • Medarbejdere i hjælpeorganisationer

Sådan foregår individuel supervision​

Med udgangspunkt i din arbejdssituation, problematikker og behov, foregår supervisionen i en professionel men uhøjtidelig dialog.

Værktøjskassen rummer blandt andet psykoedukation, som hjælper dig med at få øje på blinde pletter og forstå, hvorfor du reagerer, som du gør - nogle gange på instinktplan.

Mentalisering er en vigtig forudsætning for at indgå i relationelt arbejde. Jeg hjælper dig med at blive bevidst om, hvad der foregår inde i dig, når den anden reagerer.

​Sessionerne bliver krydret med konkrete mindfulness-værktøjer, som du kan gå i gang med at bruge straks. 

I supervision har du nemlig adgang til alle mine værktøjer, incl. øreakupunktur og mindfulnesstræning på briksen.

Det hele hjælper dig med at forebygge indre stress og gør, at du vil kunne fortsætte dit gode arbejde i mange år endnu. 

Start meget gerne med at læse min stressforebyggelsesbog, Frøen i gryden.

Derfor kan jeg hjælpe dig med supervision​

Jeg har gennem flere år ydet supervision i privat regi samt på en kognitiv grunduddannelse og en uddannelse som mindfulness-instruktør.

Derudover har jeg længerevarende erfaring som fast supervisor i kommunalt regi, bl.a. i Vejle Kommune (myndighedssagsbehandlere) og Odense Kommune (misbrugsbehandlere) samt i privat regi (bl.a. Olivia Danmark) og uddannelsesinstitutioner. 

I supervisionen bruger jeg min faglige baggrund som bl.a. :​

  • Kognitiv coach og kognitiv psykoterapeut MPF
  • Mindfulness-instruktør MBCT, trænet af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli
  • Diplom i Udviklings- og personlighedspsykologi, UCL
  • Diplom i Uddannelses-, erhvervs,- og karrierevejledning, UCL

Du kan forvente, at jeg bruger forskellige redskaber fra min faglige værktøjskasse alt efter, hvilken udfordring eller hvilket behov du står med.​

Dansk Psykolog Forening om min stressbog:​

”Bogen er skrevet til lægmand, mennesker med stress symptomer eller måske i det hele taget mennesker i vores tempoprægede præstationssamfund.

Det er ikke en fagbog, men man kan som fagperson, der arbejder med stressramte, lade sig inspirere af bogens håndgribelighed og let fordøjelige facon.

Læs den fulde anmeldelse her.​

ER DU BEHANDLER OG ARBEJDER DU HOLISTISK?

​Så er det ofte ikke sagssupervision, du har brug for. Så er det supervision i forhold til dine egne skyggesider og hvad det gør ved dig at sidde i det space med klienten.

Som behandler bringer du også hele dig i spil i dit arbejde og vi vil derfor naturligt også adressere de områder af dit eget liv, der er berørt af dit arbejde. Der vil derfor kunne være et stort element af egenterapi eller selvudviklingsproces i det. Som optimering af din virksomhed, da de to ting hænger sammen.

Du får her mulighed for dybere personlig refleksion og udvikling af dine egne færdigheder, hvilket styrker din evne til at tilbyde effektiv og helhedsorienteret behandling.

Læs om Intuitionstræning her.

Grundet travlhed tilbyder jeg kun individuel supervision

​Jeg har desværre ikke længere mulighed for at køre ud som supervisor i medarbejdergrupper, men har fortsat individuel supervision i klinikken i Odense. 

Kontakt mig på telefon​ 71 75 81 26​ for at høre mere om supervision. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Udtalelser fra myndighedssagsbehandlere, vejle kommune:​​

​"Det giver luft"

"Det er en lettelse at have supervision, energifyldt"

"Det er ligetil, på ingen måde tungt"​

"Den humor og omsorg, Mette udviser, er med til at gøre det et trygt rum"​

"Vores ’runde’ gør at man får ryddet ting af vejen som giver plads til supervisionen"​

"Det er befriende at Mette tager styringen – det er normalt os, der har den, og i det her rum kan vi slippe den, for Mette har den og der er omsorg her"​

"Jeg er helt vild med ’runden’ – hvis jeg har kunne mærke noget på en kollega, men ikke kunne afkode hvad det handlede om, får vi her sat ord på det, og så skal jeg ikke gå rundt og tænke over hvad det mon handler om, så ved jeg det – at det fx er noget på hjemmefronten, der fylder pt"​

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 6.000 individuelle sessioner  

✓ 24+ års erfaring i professionel formidling

NEOMENIA

v. Mette B.​ Lorenzen

​Kognitiv psykoterapeut MPF

Mageløs 12, 2 tv

​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

mette@neomenia.dk

Mobil: 71 75 81 26​

CVR: 35916202​