PERSONLIG UDVIKLING

synes du også at hverdagen æder dig?

Det kan være svært at nå at stoppe op længe nok til at mærke den rigtige vej i éns liv. Mange af os holder fx fast i gamle relationer fordi "det gør man da".  

Men måske:

  • Føler du, at omgivelsernes usagte forventninger til dig ikke stemmer overens med det, du i virkeligheden har lyst til at gøre?
  • Står du overfor et valg i dit liv og kan ikke mærke, hvilken vej der er rigtig for dig at gå?
  • Går du med en fornemmelse af at der er mere til livet end det, du får ud af det lige nu?
  • Har du en uforløst kreativ side, en drøm om at gå selvstændig eller blive leder – men mangler tid, overskud og mod til at undersøge nærmere og gå efter det?
  • Har du svært ved at sige fra, sætte grænser og ikke lade dig påvirke af andres vurderinger og synsninger og "det plejer du da godt at ville"?

Jeg hjælper dig med at kratte bedre hul ind til dine ønsker, behov og drømme – og med at få modet og værktøjerne til at gå efter det, du brænder for.

Mine store værktøjskasse og mangeårige erfaring gør, at jeg hurtigt vil kunne 'tune' mig ind på hvad der skal til for at hjælpe dig allerbedst og jeg har også adgang til at komme med forslag til retninger som du ikke selv havde set.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Enten via formularen her eller på telefonnummer 71758126.​

Jeg har klienter fra hele landet - online - og jeg er bestemt også klar til at hjælpe dig.​​

Mit citat er at finde på Ga-jolæskerne Gin &Lime og Original Rød:-)

​Har du skinker i dit liv?

​"MAN SKÆRER DA ENDERNE AF SKINKEN….😳'"

Kender du historien om kvinden, der skal til at koge skinke, og hendes mand spørger undrende:

“Hvorfor skærer du enderne af skinken?”

“Det gør man.”

“Jamen hvorfor?”

“Det gør man, sådan har jeg lært det, det har vi altid gjort!”

Så tænker hun alligevel lidt over det og spørger så sin mor: 

“Mor, hvorfor er det nu lige, at vi skærer enderne af skinken?”

Og moren kigger på hende, åbenlyst overrasket:

“Jamen ellers kunne den jo ikke være i gryden?!”

Begynd gerne at opdage, om du har skinker - vaner og plejer -  i dit liv, som æder din TID og dit OVERSKUD☝️ 

Og tag også gerne fat i mig selvom du tænker at du ikke har nogle blind spots - de fleste af os har nogle, uanset hvor meget vi har ryddet op i..

Begynd gerne at opdage, om du har skinker i dit liv

selvudvikling - at vikle sig selv ud

'At lytte til sin mavefornemmelse' må man godt sige. Det interessante er hvor mavefornemmelsen kommer fra. Nogle kalder det også intuitionen.

Vi er efterhånden så langt, at også erhvervslivet begynder at se, at intuitionen er en ligeså stor kraft som intelligens, fordi den hjælper os med at træffe de rigtige valg.

Intuitionen får dog ofte for lidt spillerum i vores samfund for at gøre plads til krav og forventninger: ​Vi skal mere eller mindre hele tiden være 'på', tilgængelige, følge med, deltage både online og i arrangementer, sammenkomster, møder og så videre.​

​Er man stresset i sit system, giver det angst. Angst 'fedter' din intuition ind, så du har svært ved at skelne hvornår det er angst, der taler og hvornår du kan stole på din fornemmelse.

Tid, plads og ro til at grounde og lytte til din mavefornemmelse udvikler dig, så du bliver bedre til at prioritere og ser nye, gode veje og løsninger på din situation.

Det er det, jeg kalder at lytte indad - til den naturlige intelligens, du har med dig.

Hvad sker der med hjernen, når du lytter indad?​

Når du er i stand til at lytte indad, sætter du gang i nogle helt håndgribelige processer i din krop og hjerne:

Hjernesvingningsniveauer har forskellige navne efter antallet af svingninger.

Det kreative niveau kaldes Alfa og har en hjernesvingningshastighed på mellem 7 og 14 Hertz. Alfatilstanden optræder, når man slapper af, tager nogle dybe indåndinger og lukker øjnene.

Den optræder lige inden man falder i søvn, når man drømmer, ser billeder for sit indre blik eller tænker fantasirigt.​

Din hjerne producerer også Alfasvingninger, når du lukker øjnene og visualiserer – og ser for dig, at du hører, lugter, smager og føler.

Albert Einstein vidste det og brugte metoden, før videnskaben dokumenterede, at den virkede.

I dag kalder vi det også visualisering og mentaltræning. Kært barn har mange navne. Dybest set er det ligegyldigt hvad vi kalder det - hvis du kan mærke, at det du her læser, vækker noget genklang i dig, så har du svaret på om du skal kontakte mig eller ej. 

Læs mere om Intuitionstræning her.

"Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der ærer tjeneren og har glemt gaven."

- Albert Einstein

"Intuitionen er meget mere kraftfuld end intelligens"

- Steve Jobs

​Hvad får du ud af et forløb hos Mig?

Fordi min værktøjskasse er så stor,  hjælper dig lynhurtigt med at kratte bedre hul ind til din intuition, så du kan mærke hvad der er de rette løsninger og veje for dig.

Både i dit privatliv og din retning i livet.

På den måde kan du bedre leve et liv i autenticitet i forhold til, hvad og hvem du i virkeligheden er, hvad du har lyst til og hvad du har brug for.  Uanfægtet andres velmenende intentioner, tanker, 'synsninger' og planer for dig... 

Jeg har selv gået frisættelsesvejen og bruger også min intuition til at hjælpe din på vej. 

Kontakt mig via formularen her eller på telefonnummer 71758126 for at høre mere.​​ 

"Du er den bedste investering i mit liv. Jeg ville ikke være hvor jeg er, uden dig."

Mandlig klient

"Kære Mette. Dine samtaler og mit forløb hos dig har givet mig værktøjer til at slippe mine overspisninger helt! Jeg har lært at finde glæden og selvværdet når det begynder at dykke via dine værdilister, tankestrategier og meditation og ved at huske tilbage på vores snakke og alt hvad du har lært mig. Jeg har fået en dejlig kæreste, som jeg har lært at kommunikere både de gode og de mindre gode ting med. Og vigtigst af alt, at holde fast i mig selv med!Jeg har virkelig kæmpet, siden jeg som 12-årig blev ramt af en spiseforstyrrelse, en kamp der har krævet mange  forskellige typer samtaler, terapi, tårer og hårde år. Det har været fyldt med op og nedture, men alt hvad jeg har været igennem, har været nødvendigt for at komme hertil, hvor jeg er i dag. Jeg er så taknemmelig for, at det var lige din hjemmeside, og dig der tog telefonen, da jeg havde aller mest brug for det. DU gav mig det sidste skub på den rejse og for første gang siden dengang føler jeg mig fri, fri og klar til at leve livet! Denne sommer blev jeg færdig med min uddannelse . Det hele kører derudaf. Jeg er både glad, trist, ked af det, vred og lykkelig, men jeg mærker det hele og tager imod det der kommer. Jeg lever livet nu! TAK, tak for dig."

Kvindelig klient​

"Jeg har selv haft brug for terapi igennem årene, og støtte ind i Mette . Hun kan sku noget, hun formår at vinkle tingene på en stærk faglig måde, så offerrollen, skyld/ skam, vrede , fortvivlelse bliver forankret i dig til en

stærk hær.

Mennesker du har det svært med, formår hun at få en selv til , at omplacere i dit system så de er i din periferi men du selv bestemmer hvor og på hvilken måde. Brug hende, brug hende"

Kvindelig klient, skrevet på facebook

"Jeg har opdaget at selvværdet har med angst at gøre – hvis man tænker dårligt om sig selv, så tror man at folk gør det samme…

Jeg har lært at spørge hvis jeg tvivler på hvad folk mener med det, de siger. Min pyt-kasse er blevet stor og jeg tænker nu automatisk mere på de ting, der gør mig glad og har lært at kende forskel på hvad jeg føler at jeg ikke kan og hvad jeg egentlig har lyst til at gøre."

Kvindelig klient​

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 5.000 individuelle sessioner  

✓ 20+ års erfaring i professionel formidling

NEOMENIA

v. Mette B.​ Lorenzen

​Kognitiv psykoterapeut MPF

Mageløs 12, 2 tv

​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

mette@neomenia.dk

Mobil: 71 75 81 26​

CVR: 35916202​