udtalelse fra erhvervskunde​

udtalelse om konsulentarbejde​

Nedenstående er fra en virksomhed der tilbyder objektiv og specialiseret rådgivning samt skræddersyede analyser af virksomheders potentiale for vækst og muligheder for at styrke deres bæredygtighed. 

Deres fokus ligger på at identificere økonomiske muligheder og kapitalbehov for virksomheder, og de faciliterer adgangen til finansiering gennem deres interne vækstprogrammer eller ved at guide kunderne til private rådgivere og et omfattende netværk af nationale og internationale samarbejdspartnere.

anonymiseret

PDF med firmanavn og HR-chefens navn fremvises ved henvendelse.

Til rette vedkommende

Vi har med stor fornøjelse, brugt Mette B. Lorenzen til sparring omkring en intern opgave i vores HR-afdeling i første halvdel af 2023.

Konsulentopgave ifm trivselsmålinger

I forbindelse med udvidelse af vores interne trivselsmålingsmateriale, kontaktede vi Mette B. Lorenzen for at få hjælp til nedenstående:

  • At komme et spadestik dybere ned i vores i forvejen grundige månedlige trivselsmålinger
  • Tre gange om året at få gravet mere frem ved at udvikle et mere dybdegående spørge- og målingsmateriale
  • Få medarbejderne til at se og forstå vigtigheden af at byde ind på de månedlige målinger (målet var +80% deltagelse – vi ligger sjældent under 90%)
  • Få input fra hvordan de bedste virksomheder gør det (fintuning af spørgsmål og svarmuligheder)

Med Mettes hjælp fik vi kigget på og revideret ordlyden i de allerede eksisterende trivselsmålinger. Vi fik sat fokus på hvor blokeringerne for medarbejdernes svarrate lå samt udarbejdet mere dybdegående materiale i et sprog og med formuleringer, som medarbejderne lettere kan relatere til og som lederen har gavn af i forbindelse med opfølgning på medarbejderens trivsel.

Mettes dybe indsigt og erfaringer på området var en stor hjælp for os – og samarbejdet med Mette var præget af åbenhed og godt humør hele vejen igennem forløbet.

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 6.000 individuelle sessioner  

✓ 24+ års erfaring i professionel formidling

NEOMENIA

v. Mette B.​ Lorenzen

​Kognitiv psykoterapeut MPF

Mageløs 12, 2 tv

​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

mette@neomenia.dk

Mobil: 71 75 81 26​

CVR: 35916202​